Specials

Champagne Moment

Elk feestelijk moment dat vraagt om een toost met champagne kan door Sisters! worden ingeluid met hun “Champagne song”. Uw bijzondere moment krijgt op deze manier alle aandacht die het verdient.

Lees meer..

LivingRoom Concert

Een optreden van Sisters! in de beslotenheid van uw eigen huiskamer! In een unplugged setting en samen met hun vaste gitarist Herman Onnen verzorgen zij een optreden dat nèt zoveel allure heeft als op een podium.

Lees meer..

Special Delivery!

Sisters! zingen wat u graag zeggen wilt…! Verras uw zakenrelatie, medewerker, vriend, geliefde of familielid met een gezongen boodschap! Sisters! komen naar de door u gewenste locatie(s) en zingen voor elke feestelijke gebeurtenis a capella een passende song, desgewenst met een songtekst op maat.

Uw speciale boodschap, felicitatie of gelukwens gezongen op een manier waarop alleen Sisters! dat kunnen. Eventueel kunnen zij uw cadeau overhandigen. Na afloop zingen zij graag een toegift.

Lees meer..

Tekst op maat

Sisters! schrijven en zingen een op maat gemaakte tekst op een song naar keuze om op deze manier uw feestelijke gebeurtenis een extra persoonlijk tintje te geven.

Lees meer..

Wedding Sisters

Sisters! zingen tijdens de huwelijksceremonie uw lievelingsliedjes; a capella, met gitaar, piano, harp of orkestband.

Lees meer..

Kerst

Kerst Sing-along, Sistermania Kerstmenu, Special Christmas delivery of Kerst in de Kamer.

Lees meer..

Brothers

De begeleidingsband van Sisters! bestaat uit zeer professionele topmuzikanten; zij kunnen naast het optreden met Sisters! voor een gepaste muzikale omlijsting van de avond zorgen.

 

Avondvullend

Alle acts en specials zijn met elkaar te combineren. Zo zijn Sisters! in staat elk evenement van begin tot einde smaakvol en memorabel muzikaal in te vullen.

Lees meer..